След месеци на напрегнато очакване стартовата дата на Фермата вече е

...
След месеци на напрегнато очакване стартовата дата на Фермата вече е
Коментари Харесай

Фермата се завръща в ефир, ето кога

След месеци на с напрежение очакване стартовата дата на " Фермата " към този момент е ясна. Осмият сезон на най-градивното и положително риалити се завръща на 3 септември в ефира на bTV с праволинеен асортимент на участниците. Под мотото " Мостът на времето " предаването ще събере спечелили от предходни издания, оставили дълбока диря в сърцата на феновете и ще покаже нови, забавни герои с капацитет на бъдещи любимци.  

Една от изненадите ще бъде появяването на две от дамите, спечелили шоуто до момента - борбената и упорита Веселка Маринова и енергична някогашна участничка - яхтената стюардеса и любителка на приключенията Ваня Илиева, по-известна като Хепи Ванче.

Част от мъжете, които ще прекрачат портата са работливият, въодушевяващ пчелар Яни Андреев, победител във " Фермата " 3 и рокзвездата, която не се опасява от селския метод на живот - Деян Каменов от " Д2 ", стигнал до първото място във " Фермата " 4. Легендарният някогашен участник Димитър Господинов-Гуспа също ще влезе в риалитито, с цел да преживее още веднъж борбите, вълненията и компликациите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР